Υπηρεσίες

Τι ασφαλίζουμε:

α) Για τον ιδιώτη

1) Τη ζωή σας κι όσους αγαπάτε με νοσοκομειακά, αποταμιευτικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα. Εάν ενδιαφέρεστε να προσφέρετε ποιότητα ζωής σε σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε μπορείτε να διαλέξετε το καλύτερο νοσοκομειακό πρόγραμμα της αγοράς μέσα από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες.

2) Το σπίτι σας. Ασφαλίζουμε το σπίτι σας μόνον σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της ασφάλισης του ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΟΥ (φωτιά – σεισμός) με τα καλύτερα ασφάλιστρα της αγοράς. 

3) Το αυτοκίνητά σας και το σκάφος σας, παρέχοντας ειδικές εκπτώσεις στα ασφάλιστρα. 

Ειδικές Εκπτώσεις στα ασφάλιστρα:

Σε πολύτεκνους, σώματα ασφαλείας και δημοσίους υπαλλήλους.

β) Για τον επαγγελματία

1) Σχεδιάζουμε προγράμματα ασφαλιστικής κάλυψης για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και βιομηχανικούς χώρους. 

2) Αστική ευθύνη επαγγελματία

3) Επαγγελματική ευθύνη

4) Κάνουμε risk management για την επιχείρησή σας και την ασφαλίζουμε από όλους τους πιθανούς κινδύνους.

Χρηματοασφαλιστική Μελέτη

Καλέστε μας σήμερα και θα σχεδιάσουμε αποκλειστικά για σας μια ολοκληρωμένη χρηματοασφαλιστική μελέτη.

Θα σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να εξασφαλίσετε την καλύτερη προστασία για σας και την οικογένειά σας.

Η μελέτη είναι χωρίς κόστος, θα την παραλάβετε χωρίς υποχρέωση να υλοποιήσετε τις προτάσεις μας και δεν θα σας επισκεφτεί πωλητής.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Οικονομίδης και Συνεργάτες

Μεσσηνίας 8, Μηλαδέζα

16672, Βάρη, Αθήνα

τηλ. 210 8974344

κιν. 697 2051698

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

logo 300